AVNİ ASİL - Okul Müdürü

AVNİ ASİL  - OKUL MÜDÜRÜ
      Okul   Müdürümüz   Avni ASİL,  Sivas-Divriği  doğumludur. İlkokul, ortaokul  ve lise öğrenimini  Divriği ilçesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi - Coğrafya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi  alanında Yüksek Lisans   yaptı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi , Adalet-Hukuk  önlisans bölümü mezunudur. 1989 yılında göreve başlayan Okul Müdürümüz , 2005 yılında Uzmanlık belgesi almıştır.Birçok defa hizmet içi eğitim,kurs ve seminer programı bitirerek sertifika almıştır. Yurt içi ve yurt dışı proje çalışmalarında  görev almıştır. Bakanlık tarafından  3 defa maaş  ödülü , 3 defa takdir belgesi , 5 defa  başarı belgesi ve 1 defa  üstün başarı belgesi ile  ödüllendirilmiştir. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştır. 3 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Okulumuzdaki görevine  başlamıştır. Evli olan Okul Müdürümüz ,  bir kız  ve bir erkek   çocuk babasıdır.