Çağrıbey Ortaokulu

Vizyon: "Bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı ve özgüvenli, kimlik sahibi, çevreci öğrenciler" yetiştirmekle tanınmak. Vizyonumuz ve misyonumuz tüm paydaşlarımızın "Ortak Akıl-Ortak Gönül" yolu ile belirlenmiştir.

Misyon: Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek. Öğrencilerimizi çalışmalarımızın odak noktası saymak. Eğitimciler olarak kendimizi sürekli yenilemek-geliştirmek, başarıyı artırmak adına sorumluluk almak ve verimli olmak. Birbirimize ve öğrencilerimize saygı duymak. Farklılıklarımızı ve görüş ayrılıklarımızı zenginlik, çok renklilik olarak düşünmek. Değişimi deneyimle besleyerek gerçekleştirmek. İnançlı, üretken, enerjik, coşkulu ve farklı olduğumuza inanmak. Bu amaçla, "Gelecekte nasıl bir okul bekliyorsunuz?" sorusuna verilen cevapları değerlendiren Okul Yönetim Kurulu Misyonumuz çerçevesi içinde vizyonunu oluşturmuş ve okul müdürümüz 2000 tarihinden itibaren okulumuzun TKY ruhunun benimsenmesinde önderlik ve rehberlik etmişlerdir.

Başarılar: Ezgi SEVİNDİK 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Yarışması(Kompozisyon)n´da ilçe genelinde 3. olmuştur. Duygu BİNGÖL Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Yarışması(Kompozisyon)n´da ilçe genelinde 2. olmuştur.

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 15:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(216) 395 79 57

WEB - https://tuzlacagribey.meb.k12.tr

Adres - Postane Mh. İstasyon Cd. No 69 Tuzla/İstanbul

Yerleşim Yeri - POSTANE MH. İSTASYON CD. NO:69 TUZLA/İSTANBUL

Adres - Postane Mh. İstasyon Cd. No 69 Tuzla/İstanbul

Ulaşım Tuzla yönüne giden tüm minibüs ve halk otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İstanbul ili Tuzla ilçe merkezinde bulunmaktadır.