İSTANBUL / TUZLA - Çağrıbey Ortaokulu

Çağrıbey Ortaokulu

Postane Mh. İstasyon Cd. No 69 Tuzla/İstanbul
Vizyon
"Bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı ve özgüvenli, kimlik sahibi, çevreci öğrenciler" yetiştirmekle tanınmak. Vizyonumuz ve misyonumuz tüm paydaşlarımızın "Ortak Akıl-Ortak Gönül" yolu ile belirlenmiştir.
Misyon
Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek. Öğrencilerimizi çalışmalarımızın odak noktası saymak. Eğitimciler olarak kendimizi sürekli yenilemek-geliştirmek, başarıyı artırmak adına sorumluluk almak ve verimli olmak. Birbirimize ve öğrencilerimize saygı duymak. Farklılıklarımızı ve görüş ayrılıklarımızı zenginlik, çok renklilik olarak düşünmek. Değişimi deneyimle besleyerek gerçekleştirmek. İnançlı, üretken, enerjik, coşkulu ve farklı olduğumuza inanmak. Bu amaçla, "Gelecekte nasıl bir okul bekliyorsunuz?" sorusuna verilen cevapları değerlendiren Okul Yönetim Kurulu Misyonumuz çerçevesi içinde vizyonunu oluşturmuş ve okul müdürümüz 2000 tarihinden itibaren okulumuzun TKY ruhunun benimsenmesinde önderlik ve rehberlik etmişlerdir.
Başarılar
Ezgi SEVİNDİK 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Yarışması(Kompozisyon)n´da ilçe genelinde 3. olmuştur. Duygu BİNGÖL Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Yarışması(Kompozisyon)n´da ilçe genelinde 2. olmuştur.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Ders Başlama Saati: 08:40 Ders Bitiş Saati : 16:00
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Tuzla yönüne giden tüm minibüs ve halk otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
POSTANE MH. İSTASYON CD. NO:69 TUZLA/İSTANBUL
Okulumuz İstanbul ili Tuzla ilçe merkezinde bulunmaktadır.