ATATÜRK VE CUMHURİYET TEMALI YARIŞMAMIZ

Sevgili Çocuklar ,  Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri Çerçevesinde , Tuzla Çağrıbey Ortaokulu olarak , İlçemizdeki resmi ortaokullarımız arasında 8.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak , “100.YILINDA ATATÜRK VE  CUMHURİYET” temalı  İnovasyonlu Kitap Kapağı Tasarım Yarışması düzenliyoruz. İnovatif ( Yenilikçi) düşünce ile yeni fikirler , farklı düşünceler yaratarak Cumhıriyetimizin temel değerlerini  ve  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  tasarım yoluyla anlatabilmek amacıyla düzenleyeceğimiz  bu yarışmada ilk 3 dereceyi paylaşacak olan eser sahibi öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Katılım şartnamesi ve yarışma takvimini bulunduğunuz Ortaokul Müdürlüğünüzden temin edebilirsiniz. Yarışmaya katılım için Okul idarenize başvurabilirsiniz.

08.10.2023 57